Marly Fotografie » Puur

Masthead header

Algemene voorwaarden Marly Fotografie

 

Shoots: 

– De foto shoots vinden plaats in overleg met mij op een afgesproken locatie.

– De fotoshoots duren gemiddeld 1 uur.

– Boek a.u.b de shoots op tijd i.v.m. drukte.

 

Ziek?

– Voelt een kind of de baby ziek, of ben je zelf ziek? Graag 24 uur van te voren melden zodat we de shoot kunnen verzetten naar een  andere datum.

– Indien ik ziek ben zal ik zo snel mogelijk contact opnemen en de shoot verzetten naar een andere datum.

– Stel dat de ziekte langer gaat duren dan verwacht, en dit betreft een newborn shoot, zal ik je natuurlijk doorverwijzen naar mijn collega fotografen.

 

Digitale bestanden:

– Het is niet toegestaan de gekochte digitale bestanden te bewerken. De digitale bestanden blijven zoals ik ze heb afgeleverd. Dus  ze mogen niet worden bijgesneden en niet van kleur worden verandert met een filter.

– Alle digitale bestanden zijn van hoge kwaliteit en hoge resolutie. Je krijgt daarbij een gratis collage, in lage resolutie, met mijn logo als watermerk.

– Gelieve geen grote bestanden te plaatsen op social media maar alleen de lage resolutie bestanden met het Marly Fotografie logo erop.

– Indien je digitale bestanden koopt, koop je het gebruiksrecht, niet het auteursrecht.

– Dit houdt in dat je het voor eigen gebruik mag delen, afdrukken en kopiëren maar het is niet toegestaan om het in te sturen naar fotowedstrijden of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

– Het auteursrecht van de foto blijft ten alle tijden bij Marly Fotografie.

– Marly Fotografie bewaard de digitale bestanden voor 1 jaar na datum van de fotoshoot. Sla thuis je digitale bestanden goed op en kopieer meerdere malen op diverse manieren zodat je nooit de foto’s zult kwijtraken.

– Na overdracht van de unieke pincode waarmee kan worden ingelogd op een persoonlijke pagina, zal de selectie foto’s van de shoot 10 dagen zichtbaar zijn op deze site. Graag binnen 10 dagen je keuze nummers doorgeven via de mail.

– De levering van de digitale bestanden, verstuurd via We Transfer of tegen meerprijs op USB, vind plaats NA betaling van de factuur.

 

Privacy:

– Marly Fotografie zal natuurlijk zeer goed omgaan met persoonlijke gegevens en deze niet doorgeven aan derden of openbaar maken.

– Graag gebruikt Marly Fotografie foto’s om te publiceren online op haar website en/of Facebook pagina. Deze foto’s worden altijd pas na overleg geplaatst als daarvoor toestemming is gegeven.

 

 

F a c e b o o k